Naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden organiseert onze clubs ook nog een aantal nevenactiviteiten.


  • Oefenwedstrijden en -tornooien

Voor de aanvang van het nieuwe seizoen gaan onze ploegen op zoek naar een tegenstander om op een vriendschappelijke basis een oefenwedstrijd of tornooi te spelen zodat spelers en trainers kunnen zien waar er nog hiaten zitten of waar er nog moet aan gewerkt worden.

 

  • Wijnverkoop

Tijdens de maand december proberen we om wat geld in onze clubkas te krijgen door een wijnverkoop te organiseren.

 

  • Kerststage

Een aantal dagen in de kerstvakantie geven onze trainers extra trainingen voor elke leeftijdscategorie.

 

  • Eetfestijn

In het voorjaar houden we een eetfestijn  waar we beenham en stoofvlees met frietjes voor alle leden, familie, vrienden en sympathisanten serveren en dit aan democratische prijzen en à volonté.

 

  • Teambuilding

Iedere ploeg wordt aangemoedigd om bij het begin van het seizoen een teambuilding te organiseren om de ploegsfeer te bevorderen. Elke ploeg is hierin vrij te kiezen wat ze organiseren. De club ondersteunt dit financieel.

 

  • Cafetaria uitbating

Tijdens de thuiswedstrijden beschikken wij over de kantine gelegen boven de sportzaal. Deze mogen wij dan zelf uitbaten. Hiervoor stellen wij een beurtregeling op waarbij ouders instaan voor de bemanning van de bar.

 

  • Kerkhofwerking

Gedurende het ganse jaar onderhouden wij een aantal gangen van het plaatselijk kerkhof. We moeten deze gangen onkruidvrij maken. Doen we dit naar behoren dan krijgen wij hiervoor een heel hoog geldbedrag van de stad Dendermonde. Het vraagt wat engagement van speelsters en ouders, maar in ruil moeten we niet om de haverklap van deur tot deur gaan om zaken te verkopen om geld in het laadje te krijgen.

 

  • Startweekend

Bij het begin van het nieuwe seizoen worden alle leden en hun ouders uitgenodigd op een vergadering. Op deze bijeenkomst worden nog eens de definitieve ploegen voorgesteld, het trainingsschema en wedstrijdschema. Ook wordt nog eens het huishoudelijk reglement van de club overlopen. Nadien is er tijd om samen gezellig iets te eten en te drinken getrakteerd door de club.

 

  • Ploegvoorstelling

Voor de aanvang van de zomerstop wordt een eerste poging gedaan om de ploegen voor het volgend seizoen voor te stellen.